Home About Clients Contact Links
Onze klanten
Wie gingen u voor en maakten al gebruik van onze diensten?
Lees verder ...
Gideon Chou
I Analyze is opgericht door Gideon Chou. Gideon is een business proces/informatie analist met gedegen branchekennis.
Lees verder ...
Linkedin
Klik hier voor het Linkedin profiel van Gideon Chou.
 
  Home
 
  "They always say time changes things, but you actually have to change them yourself."
  - Andy Warhol
 
Bringing Clarity to Complexity

Dynamische markt
In de financiële dienstverlening volgen veranderingen elkaar snel op. Veranderingen die het gevolg zijn van de toenemende concurrentie, wijzigingen in nationale en internationale regelgeving en steeds nieuwe, innovatieve ICT-toepassingen. Kosten moeten beheersbaar zijn en omlaag. Efficiency is het toverwoord. Toezichthouders stellen meer stringentere eisen. En ook de dienstverlening moet aan de steeds hogere verwachting van de gebruiker c.q. consument voldoen. Al deze veranderingen hebben een grote invloed op de bedrijfsprocessen, informatiestromen en informatiesystemen van uw organisatie.

Uitdagingen
U, als projectmanager, business manager of ICT-manager, bent verantwoordelijk voor de realisatie van bepaalde veranderingen binnen uw organisatie. Uw projecten zijn tijdsgebonden. De beschikbare resources zijn schaars. De omgeving waarin de projecten plaatsvinden verandert voortdurend. De desbetreffende bedrijfsprocessen, informatiestromen en informatiesystemen zijn in uw organisatie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit maakt het voor u ook nog eens extra complex. U staat voor de uitdaging om onder deze en andere soortgelijke omstandigheden resultaat en kwaliteit te leveren. En kwaliteit hangt af van de antwoorden op de "wat en waarom vragen", die relevant zijn voor uw projecten. Die antwoorden vormen de basis voor een succesvolle realisatie.

Hoe vergroot u uw kans op succes? Wat zijn de bepalende succesfactoren voor u?
   
 
"Knowledge is of two kinds. We know a subject ourselves, or we know where we can find information upon it."
  - Samuel Johnson
 
Bijdrage aan uw succes
De benodigde kennis om antwoorden te formuleren is aanwezig binnen uw organisatie. Echter, het is sterk versnipperd over de verschillende afdelingen en disciplines. U heeft professionals nodig die: 
 
  • kennis van zaken hebben;
  • met een helikopterview uw organisatie kan overzien en de relevante informatie uit de verschillende afdelingen voor u kunnen vergaren, analyseren en verwerken tot bruikbare adviezen en praktische oplossingen;
  • als deskundige sparringpartner in contact kunnen treden met uw leveranciers;
  • snel inzetbaar, productief en accuraat zijn;
  • op persoonlijke, efficiënte wijze complexe materie kunnen vertalen naar begrijpelijke en bruikbare informatie op managementniveau. 
  Kortom, ICT-professionals van I Analyze nemen werk uit uw handen en dragen bij aan het succes van uw projecten. Zodat u en uw organisatie gunstige resultaten boeken. 
 
Meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende, persoonlijke kennismaking.